Nyheter

Czech Airlines återupptar utvalda rutter← Tilbage

Fra den 18. maj 2020 planlægger Czech Airlines at genoptage driften af Czech Airlines-flyvninger på udvalgte ruter til/fra Prag. De første destinationer inkluderer Amsterdam, Paris, Frankfurt og Stockholm. Den 24. maj 2020 planlægger de at genoptage flyvninger mellem Prag og Kiev, efterfulgt af flyvninger mellem Prag og Odessa en dag senere, forudsat at karantæneforanstaltningerne i Ukraine vil blive afsluttet som planlagt. Fra den 25. maj 2020 genoptages flyvningerne mellem Prag og Bukarest. 

Den gradvise genoptagelse af operationerne udføres i overensstemmelse med alle relevante regler og foranstaltninger, og tager hensyn til de i øjeblikket anvendte begrænsninger i de enkelte lande, hvorfor yderligere tidsplansjusteringer kan finde sted. 

Samtidig implementerer de nye foranstaltninger ombord på deres fly for at sikre en fortsat sikkerhed. Dette inkluderer især forpligtelsen for passagerer til at bruge næse- og mundmasker ved boarding og under hele flyveturen, social distancering (holde 2 meters afstand ved boarding og afstigning) samt kontaktløs betaling ved køb af forfriskninger ombord. 

Der gøres brug af meget strenge hygiejnestandarder ombord på vores fly, hvor interiøret er underlagt grundig desinfektion før og efter hver flyvning; inklusive sæder, bakkeborde, sædelommer, bagagehylden og toiletter.